KRIVOKAPIĆ NEĆE PRISUSTVOVATI USTOLIČENJU JOANIKIJA! Čak se razmišlja i o zabrani skupa! NOVO LICEMERJE CRNOGORSKOG PREMIJERA!

Autor:

Svet

30.08.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je da neće 5. septembra biti prisutan na ustoličenju mitropolita Joanikija na Cetinju.

Foto: Tanjug/M. MAKSIMOVIĆ

Zdravko Krivokapić neće ići na ustoličenje mitropolita Joanikija

- Ne zbog toga što ne bih želeo... Ne želim da svojim prisustvom dam bilo kakav povod - rekao je Krivokapić.

On je rekao da je to njegov doprinos pomirenju i pokušaju da se ne pravi sukob tamo gde ga nema, prenose Vijesti.

Za 5. septembar na Cetinju je planirano ustoličenje mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija.

- Ne možete ovde samo odgovornost tražiti od Vlade a zaboraviti druge aktere, koji deluju na pospešivanju tenzija. Svakodnevno analiziramo bezbednosnu situaciju. Na Savetu za bezbednost je donet zajednički stav i ja ću se tog stava do kraja držati - rekao je on.

Rekao je i da se razmišlja i o zabrani skupa, ali samo u slučaju krajnje mere - ako bude procenjeno da to može imati nesagledive posledice po građane.

- Došlo vreme da se Vlada bavi krucijalnim projektima, i da je manje bitno ko ide u koju crkvu. Kada prosečna plata u Crnoj Gori bude hiljadu eura, mnogo manje će se ljudi baviti tim pitanjima - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading