ŠURACI OPTUŽENI ZA PUCNJAVU U ROMSKOM NASELJU IMAJU DEBELE DOSIJEE: U vatrenom okršaju stradala žena, TEŠKO ranjeno dete i četvoro ljudi!

Autor:

Svet

26.08.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Balog (22) i Mario Balog (27) završili su u pritvoru zbog ubistva 59-godišnje žene koja je ubijena u pucnjavi u utorak u romskom naselju Parag i tri druga pokušaja ubistva i teškog zločina protiv javne bezbednosti.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Kako Jutarnji saznaje, Nino Balog i Mario Balog su u srodstvu. Oni su šuraci.

Dvojac iz opštine Nedelišće izvršio je krivično delo ubistvo 59-godišnje žene, tri krivična dela pokušaj ubistva maloletne osobe i 38-godišnjaka i 41-godišnjaka i teško krivično delo protiv opšte bezbednosti deteta i dvadesetogodišnjaka.

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je u četvrtak da dvojica osumnjičenih za nedavnu pucnjavu u romskom naselju Parag zajedno imaju više od 110 krivičnih i prekršajnih prijava.

Međimurska policija podseća da je u utorak, 24. avgusta, oko 20:54 sati u Paragu, na ulici, došlo do fizičkog sukoba između 41-godišnjaka i njegovog 16-godišnjeg sina, s jedne strane i 51-godišnjaka, 22-godišnjaka i 27-godišnjaka, s druge strane, u šta se umešao i 39-godišnjak.

22-godišnjak je potom potrčao za puškom, nakon čega su on i 27-godišnjak ispalili hice u vazduh i u gomilu, povredivši nekoliko ljudi. Ubrzo su uhapšeni 22 i 27-godišnjaci i 16-godišnji maloletnik i pronađena je automatska puška iz koje je ispaljen hitac.

Prema informacijama iz Županijske bolnice, 59-godišnjakinja je preminula od zadobijenih povreda, dok su 20, 38 i 41-godišnjakinje zadobile teške telesne povrede, a maloletna osoba i dete su takođe zadobili teške telesne povrede.

Na osnovu naloga Županijskog suda, policija je u sredu pretresla dom i druge prostorije u Paragu i na adresi 22-godišnjaka, koje koristi 16-godišnjak, pronašla 36 komada različite municije, tri patrone za automatsku pušku i jedan ručno izrađen pištolj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading