PETICIJA PROTIV ANĐELE VEŠTICE: Narod besan zbog PREBIJANJA Tare Simov traži nastavak suđenja!

Autor:

Zabava

26.08.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravljena je peticija da se nastavi suđenje Anđeli Veštici zbog prebijanja Tare Simov.

Republika

Foto: printscreen

Tara Simov zbog prebijanja koje je pretrpela ide kod psihijatra...

Bivša zadrugarka Tara Simov objavila je fotografije na kojima je pokazala povrede koje joj je pre nekoliko godina nanela starleta Anđela Veštica.

Naime, Tara je pre mesec dana išla na suočavanje sa Anđelom, na kojem se starleta nije pojavila, a sada je navodno slučaj zastareo, te je Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica prošla nekašnjeno. 

- Tukla me je 15 minuta nogama po licu držeći se za krov. Bilo je užasno! Onda je uzela makaze i ošišala me, prislonila makaze na vrat i stomak i posekla haljinu po dužini Idem kod psihijatra jednom nedeljno i uzimam svakodnevno terapiju.  U početku mi je baš bilo loše, imala sam strašne košmare, preznojavanje u snu. Ali psihijatar radi na tome da ja ukapiram da ona nije ponizila mene, već sebe- rekla je Tara o ovom slučaju, a to je izazvalo veliku ljutnju njenih fanova, te je pokrenuta i online peticija "Nastavak suđenje Anđeli Mitkovski za prebijanje Tare Simov.

Foto: instagram.com/tarasimov

Pokrenuta je peticija da se nastavi suđenje protiv Anđele Veštice zbog povreda koje je nanela Tari Simov....

- Maloletna Tara Simov ušla je u svet poznatih na najgori mogući način po nju, dobila je teške i ozbiljne batine od Anđele Mitkovski, poznatije po nadimku Anđela Veštica. Nasilnica je Taru uz pomoć još jedne nepoznate devojke ošišala do glave i isekla haljinu, ostavivši je potpuno golu na parkingu- piše u opisu peticije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

26.08.2021 18:36

Ruke joj se pozlatile. Prebila nasilnicu.

Odgovori 31 6
Anja

26.08.2021 23:19

Kao peticija a ova mala nema koga nije tukla po Zadruzi

Odgovori 25 2
Mina

27.08.2021 16:28

Nasilnica se bori protiv nasilja, kako se osecaju tvoje zrtve?