FUDBALER UBIO MLADU MEDICINSKU SESTRU: Sportista prešao u suprotnu traku i ZAKUCAO se u automobil nesreće devojke! (FOTO)

Autor:

Svet

13.08.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljeni su detalji teške saobraćajne nesreće u kojoj je noćas smrtno stradala mlada žena (24) iz okolice Varaždina, a mladić (22) iz Koprivnice životno je ugrožen i lekari mu se bore za život.

Republika

Foto: PU koprivničko-križevačka

Fudbalerov mini kuper

Kako je objavila policija, u 00.02 sati u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je automobilom mini kuper koprivničkih tablica u smeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom kia varaždinskih tablica kojim je iz suprotnog smera upravljala devojka (24). Došlo je do zanošenja mini kupera i udara u ivičnjak te se vozilo prevrnulo na krov, prenosi Index. 

Poginula mlada medicinska sestra

Republika

Foto: PU koprivničko-križevačka

Smrskana kia

Kako nezvanično saznaje portal Danica.hr, za saobraćajnu nesreću je kriv mladi koprivnički fudbaler, a izvori tvrde kako je bio pod uticajem alkohola. 

- Zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće sprovodi se kriminalističko istraživanje te su od vozača uzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu - rekla je policija.

Republika

Foto: PU koprivničko-križevačka

 

U nesreći smrtno je stradala 24-godišnja medicinska sestra koja se u četvrtak kasno uveče vraćala s posla.

Mladi vozač je i dalje životno ugrožen i lekari mu se bore za život u koprivničkoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading