KRV JE PRŠTALA NA SVE STRANE, KUHINJSKIM NOŽEM KLAO KOMŠINICE: Horor u DERVENTSKOM SELU, zaklao Ružicu jer mu je GATALA

Autor: Republika

Svet

03.08.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamdesetosmogodišnja Ružica Tešendić (88) zaklana je jutros u svojoj porodičnoj kući u Gornjem Detlaku, a od klanja, samo zahvaljujući pukoj sreći i komšiji, spašena je po vratu povređena njena komšinica Ruža Tešendić (74).

Foto: pixabay.com

 

Krv je u ovom derventskom selu potekla nešto pre 7 časova, a u krvavom pohodu između tri kuće, oko kilometar međusobno udaljene, nož je besomučno potezao Dobrivoje Dobro Tešendić (68). On je žive sa porodicom, a starice same.

Mada istog prezimena Tešendić, akteri krvave drame nisu u rodbinskim vezama, prenose Novosti.

Iz policije su saopštili da je napadač uhapšen, a nakon ukazane pomoći u derventskom Domu zdravlja, povređena Ružica je puštena na kućno lečenje.

Dobrivoje je prvo prvovalio u kuću Ružice i zaklao je na spavanju. Nije joj bilo spasa jer u selu niko ništa nije čuo ni video, sve dok njeno telo u lokvi krvi nisu zatekli, nakon što je ispod noža spašena njena komšinica.

MOTIV GATANJE?

Uviđajem ove tragedije rukovodi dežurni tužilac OJT Doboj i zasad je nepoznat motiv krvavog pira. Komšije pričaju da je Dobrivoje imao problema sa depresijom, a da mu je sada jednostavno "pao mrak na oči“.

- Nakon što je odbacio nož, onako krvav, Dobro mi je samo ponavljao da mu je, navodno, komšinica koju je zaklao-gatala! Sa Ružicom je i ranije imao razmirica a pošto se ona družila sa Ružom, eto, i na nju je potegao nož u nameri da joj se osveti, odnosno zakolje - ispričao je svedok ove krvave drame Vlado Railić.

Sa već krvavim kuhinjskim nožem u ruci, Dobro je nastavio svoj krvavi pohod.

Ruža je imala sreću da je provaljivanje u njenu kuću i potom vrisku i zapomaganje čuo njen komšija Vlado Railić (62).

- Prvo sam čuo nekakvu lupu, a ubrzo i potom jezivu vrisku, pozive u pomoć i molbe da je „ne kolje“. Uletio sam i u kupatilu kuće zatekao stravičan prizor, kako komšija Dobro kolje komšinicu Ružu. Oštrica noža već je bila na njenom vratu. U tom šoku i neverici, nekako sam uspeo da ga ščepam za već krvavu ruku sa i isto takvim nožem. Izvukao sam ga napolje, odbacio nož, položio na zemlju i pozvao derventsku policiju koja je ubrzo pristigla - priča, za Novosti, detalje ove krvave drame Vlado Railić.

Iz PU Doboj su saopštili da su lišili slobode D.T. zbog osnova sumnje da je nožem naneo telesne povrede komšinicama R.T i R.T. od kojih je jedna podlegla a drugoj je ukazana medicinska pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading