NAĐEN SKELET JEDNOG OD ŠEFOVA ŠKALJARACA: Policija na putu da rasvetli jedan od NAJTEŽIH zločina kavačkog klana!

Autor: Republika

Svet

01.08.2021

06:30

Crnogorski istražitelji pronašli su u podlovćenskom rejonu ostatke ljudskog skeleta i još neke tragove za koje smatraju da će, kada dobiju nalaze iz forenzičkog centra, potvrditi sumnje da je reč o telu člana "škaljarskog klana" kojem se gubi svaki trag od avgusta prošle godine, saznaje Pobjeda. Ovaj list ne navodi o kome je reč, ali nezvanično se saznaje da su to ostaci Nikole Stanišića, za čiju likvidaciju se tereti četrnaestočlana grupa koju predvodi jedan od vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan.

Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Prema informacijama ovog lista, pronađeno je više tragova koji ukazuju da je na starom putu prema Lovćenu prikriven težak zločin. Na osnovu prikupljenih tragova istražitelji su utvrdili da je u prikrivanju zločina učestvovalo više osoba, koje su organizovano otele žrtvu, odvele je na nepoznatu lokaciju, ubile, a onda uništile telo.

Redakciji Pobjede su se u protekla četiri dana javile dve osobe, meštani tog podlovćenskog kraja, koje su primetile više policijskih vozila i na osnovu toga zaključile da su "inspektori radili uviđaj nekog većeg slučaja".

Zvaničnih potvrda ili demantija nije bilo iz crnogorske policije. Izvori koji su želeli da ostanu anonimni tvrde da su inspektori pronašli i tragove zapaljenih guma, kao i neke druge dokaze, pa narednih dana očekuju rezultate DNK nalaza iz forenzičkog centra u Danilovgradu.

Crnogorski istražitelji sumnjaju da je visokopozicionirani član "škaljarskog klana" ubijen početkom avgusta 2020, a da je njegovo telo premešteno sa mesta zločina i uništeno na, za sada, nepoznatoj lokaciji.

Istražitelji već duže vreme vode istragu ne bi li razotkrili što se desilo sa tri osobe koje se, prema evidencijama bezbednosnih službi, tretiraju kao pripadnici "škaljarskog klana", a čiji su nestanci prijavljeni protekle godine.

Da podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković, protiv kojih je upravo podignuta optužnica u Beogradu, važe za šefove srpske filijale "kavačkog klana", koji su u direktnoj vezi sa drugim vođom "kavčana" Radojem Zvicerom, koji je u bekstvu.

Komentari (0)

Loading