(FOTO, VIDEO 18+) GDE ĆE VAM DUŠA AVETINJE JEDNE? Samohranog oca odvojili od dece: Osudili ga na mesec dana zatvora jer je brao šumu da ih prehrani

Autor:

Svet

18.06.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici socijalne službe su jutros u Podgorici uz pomoć policije odvojli samohranog oca od dece jer je osuđen na mesec dana zatvora zbog seće i prodaje šume, a sve kako bi ih nahranio.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Momenat kada socijalni radnici otimaju oca od dece

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako radnici Socijalne službe uz pomoć policije na silu otimaju oca od dece dok se ona čvrtso drže za njega ne dozvoljavajući da ode.

Potresne scene u kojima deca vrište i plaču brzo su izazvale brojne reakcije kod mnogih ljudi širom regiona

Kako Podgorički vremeplov prenosi po nezvaničnoj verziji, majka je ostavila decu dok su bila mala i otišla za drugim čovekom bez dana uplate alimentacije sa njene strane.

 

 

Usled loše finansijske situacije samohrani otac bio je primoran da seče drva u šumi u okolini Bijelog Polja i na taj način prehrani svoju decu. I zbog te radnje, on je osuđen na mesec dana zatvora.

Nemile scene hapšenja odigrale su se naočigled dece koja su jako emotivno reagovala, te su u trenutku kada su radnici Socijalne službe uz pomoć policije pokušali da odvedu oca, zakačile za njega i briznula u vrisku i plač.

 

 

S obzirom na to da je i majka zajedno sa radnicima i policijom došla da odvede decu, devojčica je od straha pobegla u kuću kod komšije dok  je dečak odveden.

 

 

Snimak je za kratak period podeljen na nekoliko profila a mnogi čak organizuju i okupljanje ispred Opštine u znak protesta.

Mnoge poznate ličnosti podelile su ovaj potresni snimak a među njima su pevač Sloba Radanović i rijaliti učesnik Vladimir Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

18.06.2021 15:23

Sramota za državu Crnu Goru.