MA, KAKAV NBA! Dončić sipa SO na RANU Srbiji posle Jokićeve ODLUKE da propusti OI!

Autor:

Sport

18.06.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac deli lekcije iz patriotizma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Nikole Jokića i luke Dončića

Luka Dončić, najbolji igrač Slovenije, izjavio je da mu je "najveća moguća čast da igra za reprezentaciju", uoči predstojećeg kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.

Dončić je odlučio da se odazove reprezentativnom pozivu, za razliku od Nikole Jokića koji je rešio da ovog leta ne nastupa u dresu "orlova", iako su obojica imali naporne NBA sezone.

Uvek je čast igrati za Sloveniju, posebno sa ovakvim saigračima. Svi su super momci, uživam u njihovom društvu i uveren sam da možemo uspešno da branimo boje naše zemlje ove godine - rekao je Slovenac, pa dodao:

Ovo mi je trenutno najveća motivacija. Moramo da dobijemo sve četiri utakmice i kvalifikujemo se. Mislim da imamo tim koji može da izbori kartu za Tokio, i više od toga. Prci cilj je prvo mesto u Kaunasu.

Dončić je govorio i o minulom Evrobasketu na kome su se Slovenci okitili zlatnim odličjem, ali i partijama u dresu Meveriksa sa kojima je zaustevljen u plej-ofu Zapada od strane Klipersa.

 

 

Slovenija će treći put igrati kvalifikacije za OI, u grupi u Kaunasu gde će igrati sa Poljskom i Angalom (Grupa A), te Litvanijom, Južnom Korejom i Venecuelom (Grupa B).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

18.06.2021 12:51

To sto su jadni i bedni crnogorci izglasali protiv nas to samo pokazuje koliko su ti ljudi potkupljivi i kriminalno povezani da jednog lepog dana doci ce oni i na nas nisan kad se sve ovo sredi jer EU nece stalno da im placa kredite koji oni medjusobno dele na racun svoga naroda. To su totalno plemenske zajednice koje su slicne albancima u ponasanju i misljenju i hvala bogu da smo ih se otarasili a otarasicemo ih se jos vise n u godinama koje dolaze. Vrlo lenjiv narod koji se odao krijumcarenju od cigareta pa do droge i prostitucije. Nazalost ako hoce da izadju negde onda moraju da prodju kroz nasu zemlju jer Avionska agencija im je pukla do koske. Najbolje je da im Vucic uvede Vize i zavrsi posao.