(FOTO) SKANDAL NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI! Kandidat za gradonačelnika pokazivao tetovažu na polnom organu, priznao da priziva smrt žene i JOŠ ŠTOŠTA...!

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za rečkoga gradonačelnika Antun Antunović nekad je nastupao u emisiji Trenutak istine gde je priznao da je suprugu više puta prevario, a u jednom je danu prokockao i više od 100.000 kuna.

RepublikaFoto: Printskrin

Svoj penis naziva "slonićem". Ima i tetovažu slona u donjem delu stomaka, koja čini optičku varku da mu penis izgleda kao surla.

Riječanima je poznat kao Lino, a zove se Antun Antunović i želi biti riječki gradonačelnik. Da tepa svojem "veseljku" otkrio je 2009. u emisiji "Trenutak istine".

Priznao je i kako se zna dogoditi da se "sloniću" ne može dići surla. Pritom nije stao pa se pohvalio i kako je učestvovao u grupnjacima do pet ljudi te da se jednom napalio na svog 60-godišnjeg prijatelja.

- On ima najbolju zadnjicu na svetu - rekao je tad Antun.

Saznalo se tad i kako bi, da zadivi prijatelje, pred društvom znao gutati žilete i kako je više puta prevario ženu s kojom je u braku već 33 godine i od koje je katkad znao "pobrati šamar". S ljubavnicama, od kojih bi se neke znale pomokriti po njemu, neretko se "družio" u bračnom krevetu, kojeg bi, iz poštovanja prema supruzi, tad zamenio novim.

RepublikaFoto: Printskrin
Tekst potpisa

Nikad nije, rekao je tad, zaboravio godišnjicu braka, ali znalo mu se dogoditi da je ženi poklonio romantičan dar koji je zapravo kupio ljubavnici. Za 50.000 kuna u emisiji je priznao kako je barem jednom poželeo da mu žena umre i kako bi se oženio ljubavnicom. Supruga mu je sve nevere oprostila. Kao pasionirani kockar kaže da je u jednom danu prokockao i više od 100.000 kuna.

Danas kaže kako se učestvovanja u "Trenutku istine" ne stidi.

- Prošlost me uopšte ne zanima, svi sve znaju, a vraćati se u to nema nikakvog smisla. Svatko greši, no to moje takmičenje ne smatram greškom. Riječani me znaju, dapače, to takmičenje smatram pozitivnim iskustvom - kaže Antunović.

Sugrađanima se, kao nezavisni kandidat, prvi put predstavio tek 22. aprila, i to preko društvenih mreža ističući kako se kandidovao zbog ljubavi prema gradu u kojem je odrastao.

RepublikaFoto: Printskrin

- Imam dve kćerke i unuku, kojima želim bolji život u boljoj Rijeci - kaže ovaj riječki ribar.

Skupljajući potpise za kandidaturu Riječane je pre sedam dana častio svežim srdelicama, a najavljujući kandidaturu na Facebooku je napisao da ga je na to podstakla ljubav prema gradu te "devastacija, privatizacija i stagnacija opšteg napretka".

- Grad se uspavao a sada je vreme za buđenje. Kao nezavisni kandidat nemam u planu koaliciju ni sa kim, te bih kao gradonačelnik bio otvoren prema svima nezavisno o godinama, polu i nacionalnosti - rekao je Antunović. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading