(VIDEO) BOSANAC SA MITRALJEZOM PREKINUO KORONA ŽURKU: Lom na internetu, ovaj snimak se masovno komentariše!

Autor: Republika

Svet

20.04.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak kruži internetom, na kome muškarac s automatskom puškom upada u kafanu i prekida žurku. Sudeći po komentarima, radnja ovog događaja odvijala se negde na Romaniji.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Mitraljezom prekinuo žurku

Naime, na klipu, koji je prema svemu sudeći načinjen negde u Bosni i Hercegovini, vidi se kako su gosti uživali u narodnoj muzici, a posebno jedan od njih koji je u sevdahu skinuo majicu.

Međutim, u jednom trenutku ušao je muškarac sa automatskom puškom, sve sa redenikom preko ruke i ispalio nekoliko metaka u vazduh.

Muškarac sa oružjem je povikao "ugasi muziku", nakon čega je nastao muk i neverica!

 

 

Pukom srećom niko od prisutnih nije povređen, prenosi Informer.

 

Sudeći prema snimku, u pitanju je automatska puška M84 koju je proizvela i dizajnirala kragujevačka "Zastava" 80-ih godina prošlog veka.

Mitraljez je razvijen u dve osnovne varijante: puškomitraljez (sa nožicama) i mitraljez (sa postoljem koje je trokrako). Takođe je razvijena i verzija na istoj osnovi koja se koristi kao spregnuti mitraljez kod tenkova M-84 sa oznakom M86.

Podržava kalibar 7,62 milimetara, a može da ispali 250 metaka u minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading