MANDIĆ UPOZORAVA: Krivokapić nešto krije, opasno je ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske

Autor:

Svet

13.04.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske - to postaje veoma opasno, kazao je danas u emisiji "Fokus" na B92 jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

RepublikaFoto: Printscreen/B92
Andrija Mandić

On je poručio da su tražili od premijera Zdravka Krivokapića da se izmiri s ministrom pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimirom Leposavićem, te da se kriza može izbeći ako se nađe zajednički jezik.

- Mi podržavamo da je čovjek poslao vrlo važnu poruku za srpski narod. Znamo koliko je napora uloženo da se Republika Srpska predstavi kao genocidna tvorevina. Ako Vlada Crne Gore učestvuje u kampanji protiv Republike Srpske – to postaje veoma opasno - ističe Mandić.

U gostovanju na B92, Mandić navodi da je juče rečeno da je bio pripremni sastanak na kom su bili predsednik države Milo Đukanović i premijer Zdravko Krivokapić, naglašavajući da tu treba da se sastanu njihovi savetnici.

- Zato postoje savjetnici, kabineti, a nemaju ih mali broj. Ti saradnici dogovaraju i pripremaju sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost - objašnjava.

Dodaje da je Krivokapić upitan šta se na sastanku govorilo, ali se od njih, kako navodi, “prikriva razgovor sa tim diktatorom”.

- Veoma sam zabrinut. Ima nešto što premijer ne želi da kaže nama - naglašava i dodaje:

Na pitanje da li je Crna Gora bliža rekonstrukciji ili padu Vlade navodi:

- Ne može da se nađe zajednički jezik sa onima sa kojima činimo parlamentarnu većinu. Šta je prirodnije nego da se izabere vlast. Ovako – oni koji se sastaju sa Đukanovićem nisu spremni na to - kaže i dodaje da to govori da sastanak Đukanovića i Krivokapića nije bio slučajan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brđanin

13.04.2021 19:56

Kod Krivokaapića sve je nakrivo od početka.

Odgovori 12 0
Vlada

14.04.2021 07:53

Nakrivo mu kapa, ali nakrivo mu i glava.