ŠKALJARAC Daba Tomović pronađen sa prostrelnom ranom na glavi!

Autor: Republika.rs

Svet

11.04.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Dalibora Tomovića Dabe pronađeno je danas u Kotoru, u parkiranom automobilu, sa prostrelnom ranom u predelu glave.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Tomović je povezivan sa Škaljarskim kriminalnim klanom, i policija trenutno utvrđuje uzrok smrti, iako prve indicije ukazuju da je reč o samoubistvu, prenose Novosti.

Uviđaj je u toku, a telo će biti poslato na obdukciju.

Prema istim informacijama taj četrdesetšestogodišnjak bio blizak jednom od kotorskih kriminalnih klanova.

On je navodno bio blizak grupi Igora Dedovića, a prvi put je bio u fokusu javnosti 2016. godine kada je vraćen u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma zbog povezanosti sa kriminalnim grupama.

Tomovićev stan je pretresan 2017. godine, u isto vreme kada je policija Crne Gore izvršila prepad na nekretnine Igora Dedovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tru

12.04.2021 11:13

Samoubistvo?da!!? izašao iz kola zaključao ih pa onda 2 puta sebi pucao u glavu!a krvi toliko da više ostane od male posekotine na prstu! I još mu pištolj ostane u lijevoj ruci-a on desnjak!i sve to pored kuće u kojoj mu živi otac (50m vazdušne linije)a obdukcija završena,a tek za 2 dana znaće uzrok i način smrti!pa vi gospodo vidite?