(VIDEO) STANIVUKOVIĆ SE OBRATIO PROTESTANTIMA U BANJALUCI: "Uvek ću IMATI OBRAZ da izađem pred svoj narod"

Autor:

Svet

05.04.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, obratio se okupljenim ugostiteljima i radnicima fitnes centara u Banjaluci koji protestuju ispred Skupštine grada Banjaluka.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Draško Stanivuković

Njegov izalazak je ispraćen gromoglasnim aplauzom prisutnih.

Lepo vas je videti ljudi, ovde svaki put možete doći, ovo je vaš grad. Ja svom narodu šaljem srce i dušu. Tamo su lopovi, a ovde su došli pošteni – poručuje gradonačelnik okupljenima – rekao je Stanivuković.

Dok god radim na ovaj način, uvek ću imati obraza da izađem pred svoj narod. I kada se javite, i kada se ne najavite – istakao je Stanivuković.

Stanivuković je okupljenima poručio da nikada ne treba odustati od borbe.

Šaljem poruku, kakve god okolnosti bile nikada ne smemo da odustanemo od borbe da ovde bude bolje – rekao je Stanivuković.

Stanivuković je poručio okupljenima da u 18 časova kreću pregovori oko budžeta Grada Banjaluka.

U šest sati nam kreću pregovori oko budžeta, Banjaluka bez budžeta ne može da funkcioniše. Grad je na ekonomskom respiratoru. Vidim kolika je vaša podrška, i tamo će vas neko dočekati za godinu dana, rekao je Stanivuković, aludirajući očigledno na Palatu predsednika i buduće izbore.

Među okupljenima je i ugositelj koji se tim poslom bavi već 20 godina.

Oni nama svaki put naprave štetu i onda se prave kao da se ništa nije desilo. Kriminalizuju nas kao da smo mi rasadnici virusa. Što se mene tiče trebao je neko iz udruženja ugostitelja izaći da kaže koju riječ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading