KRIVOKAPIĆ PRIHVATIO PREDLOG MANDIĆA I KNEŽEVIĆA: Sledi rekonstrukcija Vlade u Crnoj Gori?

Autor:

Svet

21.03.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i predsednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, tokom jučerašnjih razgovora u Vladi istakli su da će Vlada trajati četiri godine i da su za to zainteresovani, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zdravko Krivokapić

- Ja sam kao premijer prihvatio da pričamo o rekonstrukciji Vlade u granicama koje su prihvatljive, prirodne i koje mogu uticati na to da Vlada bude efikasnija, da donosi brže odluke, u saradnji sa parlamentom - rekao je Krivokapić.

Kazao je da je kultura dijaloga mera demokratije, te da će češće organizovati sastanke koji mogu biti korisni i dati jasne poruke i sugestije.

- Zajedništvo svih nas je ono što nam daje snagu i nadam se da će Crna Gora napokon shvatiti da je ovo početak novog puta Crne Gore koji mora biti zasnovan na pomirenju. Ako se ne pomirimo, zagrlimo jedan drugoga i iskažemo poštovanje, Crna Gora će ostati na ovom mestu kao što je i sada. Pošto su promene sastavni deo našeg života, te promene će se desiti u našim srcima, a kada se to desi, one će biti prisutne u svakodnevnom radu - zaključio je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading