Drama u Srpcu: Muškarac ispalio više hitaca u radnike koji su radili na trafo-stanici

Autor:

Svet

09.03.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, uspešno je rešena krizna situacija, te je u mestu Korovi uhapšen M.A., koji je ranije pucao na radnike.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Danas oko 13 časova, Policijskoj stanici Srbac, prijavljeno je da je u mestu Korovi, kod Srpca M.A. ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja prema radnicima privatnog preduzeća, koji su obavljali radove na trafo-stanici, piše Srpskainfo.

– Po prijavi su postupili policijski službenici ove Policijske uprave koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je M.A. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, nakon čega se zaključao u pomoćni objekat. Postavljena je blokada i obezbeđenje lica mesta, a istog dana oko 15.40 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, stupili su u kontakt sa njim i nagovorili ga da se preda, te je na taj način uspešno stavljen pod kontrolu policijskih službenika – rekla je portparol PU Gradiška Vesna Vučić.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policijski službenici su pretresli kuće i prateće objekate koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno vatreno oružje, više komada municije i dve ručne bombe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading