UČITELJICE U SRED KORONE U ŠKOLI SLAVILE OSMI MART! Treštala živa muzika, policija zatekla oko 60 ljudi!

Autor: Republika

Svet

08.03.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom proteklog vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontrolisali su brojne lokale zbog epidemioloških mera i najviše posla su imali u Zvorniku, gde je između ostalog u jednoj školi, osim oko 60 osoba, zatečena i muzika uživo tokom proslave 8. marta.

RepublikaFoto: pixabay.com

U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, proteklog vikenda evidentirana su četiri krivična dela "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", piše Srpskainfo.

- U od 19.55 do 20.30 časova 6. marta, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 137 osoba od kojih niko nije koristio zaštitnu masku i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvrđeno je da se u navedenom objektu emituje muzika putem razglasa-didžej. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina - rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

Istog dana u periodu od 20.35 do 20.50 časova policijski službenici PU Zvornik su u ugostiteljskom objektu zatekli 55 osoba, od kojih niko nije koristio zaštitnu masku, i nije bio na propisanoj fizičkoj distanci. Utvđeno je da se u navedenom objektu emituje muzika putem razglasa-didžej.

- U Tesliću 6. Marta oko 23.40 časova, u ugostiteljskom objektu policijski službenici PU Doboj i radnici komunalne policije su zatekli 37 gostiju. Policiji u Zvorniku je 7. marta ujutru prijavljeno da se u prostorijama područne osnovne škole u mestu Liplje, organizuje proslava povodom 8. marta od strane žena koje rade u prosveti u FBiH, da se izvodi muzika uživo i da je prisutno oko 60 osoba - pojasnila je Miljanovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading