BRUTALNA SAČEKUŠA U NIKŠIĆU: Srpski politički aktivista (19) pretučen šipkama, ostao bez svesti od batina!

Autor:

Svet

26.02.2021

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Večeras je u brutalnoj sačekuši u nikšićkoj mesnoj zajednic Dragova luka pretučen aktivista liste "Za budućnost Nikšića" Luka Trebješanin (19).

Foto: twitter.com/7cafemontenegro
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", njega je nakon što su izleteli iz automobila napalo nekoliko osoba naoružani šipkama i drugim opasnim rekvizitima. Od zadobijenih udaraca Trebješanin je pao na asfaltu bez svesti, da bi potom bio prebačen u nikšićku bolnicu.

U koaliciji "Za budućnost Nikšića" potvrdili su za ovaj nemio događaj koji je ozlojedio Nikšićane.

Nanesene su mu teže telesne povrede. Ovim putem zahtevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što pre pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo i da potražimo one koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu - poručili su iz koalicje "Za budućnost Nikšića".

Komentari (0)

Loading