(FOTO, VIDEO) KOALICIJA "ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA" PREDALA IZBORNU LISTU! SPEKTAKL!

Autor: Republika

Svet

17.02.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koalicija "Za budućnost Nikšića" na spektakularan način predala je odborničku listu Opštinskoj izbornoj komisiji za lokalne izbore koji će biti održani 14. marta.

RepublikaFoto: printskrin/tviter

Na snimku objavljenom na "Tviteru" vidi se kako reka pristalica ide ka sedištu Opštinske izborne komisije.

Ne, ovo nije litija - ovo je predaja naše izborne liste "Za Budućnost Nikšića! SILA NARODA JE UZ NAS - POBJEĐUJEMO! - piše na Tviter nalogu Vladislava Dajkovića, političkog aktiviste i člana Koalicije "Za BUDUĆNOST NIKŠIĆA".

U koaliciji su, inače,  Demokratski front, Socijalistička narodna partija (SNP), Pokret za život Nikšića, Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Srpska radikalna stranka i Pokret penzionera i invalida rada i Socijalisti Crne Gore.

 
Nosilac liste Marko Kovačević rekao je da će na izborima 14. marta građani Nikšića birati između i prošlosti" u koju Demokratska partija socijalista (DPS) neprestano želi da ih ukopava“.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading