Vučić otkrio da li je razgovarao sa Đukanovićem nakon izbornog poraza

Autor:

Vesti

16.11.2020

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy rekao da se nakon izbora u Crnoj Gori nije čuo sa predsednikom te zemlje Milom Đukanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

- Nisam se čuo sa njim, ali su moji ljudi obavestili njegove saradnike da dolazim u Crnu Goru. On je predsednik i to je civilizovano - rekoa je Vučić.

Govoreći o navodima Mila Đukanovića da je Vučić odgovoran za izborni poraz DPS-a predsednik Srbije je rekao da takvi stavovi nisu realni.

 

- Milo Đukanović me je lično optužio da sam ja kriv za izbore u Crnoj Gori. ne mislim da je to bio napad na Srbiju. Ne mogu da objašnjavam, to je toliko naivno. On je mene optužio da sam ja kriv za njegov politički poraz, ja ne mislim da je to realno. Šta god bih rekao bilo bi previše. Moje je da čuvam odnos pristojnosti, on je predsednik Crne Gore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Radule

16.11.2020 21:25

Đukanović je prošlost sam je kriv za svoj rezultat.

Beka

16.11.2020 21:27

Milo je kao predsednik ispao jedna velika nula,a to je njegova sramota.

Ivana

16.11.2020 21:43

Milo je ispao lažovčina jedna velika. Milo Đukanović je ugnjetavao našu državu. Srbija se danas cela razvija i gradi. Hvala predsedniku na svemu što čini za naš narod i državu.

star

16.11.2020 21:44

A i da je naš predsednik razgovarao sa Đukanovićem to ništa ne bi promenilo odnose sa Crnom Gorom.