LIKVIDIRAO ČETVORO! Pronađen UBICA IZ ŠIBENIKA!

Autor: Republika

Svet

30.01.2021

18:38 >> 18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešeno!

RepublikaFoto: printskrin

Četvorostruki ubica iz Šibenika nađen je mrtav, potvrdila je policija.

Kako se navodi, pronađen je mrtav kraj automobila marke "škoda" koji je policija i tražila.

Radi se o Branku Koloperu, vlasniku šibenske firme "Matkol" koja je po gradu imala lanac pekara.

Uviđaj bi trebao da potvrdi je li reč o samoubistvu, kako se pretpostavlja.

Nakon što je izrešetao Radojku Danek, stečajnu upravnicu, njenog supruga i jednog poverioca, Koloper je seo u automobil i odvezao se do Vodica gde je ubio Tedija Slamića, izvršnog direktora trgovačkog lanca "Djelo".

Nezvanične informacije govore da je Koloper smatrao Slamića odgovornim za propast svoje nekad uspešne firme. Kad je "Djelo" otvaralo lance svojih trgovina, Koloper je sa vlasnicima dogovorio da će imati poslovnu saradnju tako da će trgovački lanac kupovati njegove pekarske proizvode. Cela je priča dobro krenula, no onda je došlo do problema i trgovački lanac više nije plaćao Koloperu isporuke. Dug se gomilao, a upućeni govore da je onda Koloper sa Slamićem dogovorio da dug kompenzuju u brašnu, prenose lokalni mediji.

 

 

Međutim, ispalo je na kraju da je brašno imalo veću cenu nego završni pekarski proizvod pa se nakon nekog vremena ispostavilo da je "Matkol" dužan "Djelu" preko pola milijuna kuna. Nije to bio jedini dug "Matkola", ali je očigledno Koloper smatrao da je "Djelo" odgovorno za početak njegove propasti, ističe Slobodna Dalmacija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading