ČOVEK CEO DAN SEJE SMRT PO ŠIBENIKU! DO SADA UBIO ČETVORO MEĐU KOJIMA JE I POZNATI BIZNISMEN! POLICIJA U HAOSU!

Autor: Republika

Svet

30.01.2021

16:54 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teren su upućene dodatne policijske snage koje tragaju za počiniocem zločina.

RepublikaFoto: printskrin

Poznati preduzetnik sa područja Šibenika ubijen je danas u Vodicama, a oko pola sata kasnije pronađene su još tri mrtve osobe u objektu na Južnoj magistrali, javljaju hrvatski mediji.

Iako policija još nije potvrdila tu vest, ali prema nezvaničnim informacijama, četiri ubistva su povezana, prenosi Index.hr.

Kako saznaje portal Šibenik.in, poznati preduzetnik je ubijen iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jedne radnje u Vodicama, a napadač je u bekstvu.

Pola sata kasnije policija je od Hitne pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

 

“Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mesta događaja počeo je uviđaj, a u ovom trenutku ne možemo da potvrdimo da li su slučajevi povezani”, navode iz policije.

 

Na teren su upućene dodatne policijske snage koje tragaju za počiniocem zločina.

Policijska uprava šibensko-kninska primila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću – saopštila je šibensko-kninska policija.

Na oba mesta događaja započinje se sa sprovođenjem istrage, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska podrobno će izveštavati javnost s novim, proverenim i potvrđenim informacijama – dodaje se.

 

 

Šibenička policija je na ulicama, traga za počiniteljem – ili počiniteljima na Šibeničkom mostu, kao i na raskrsnici u Ražinama, gde su postavili blokade i pregledaju automobile, piše "Jutarnji list" koji je objavio fotografije sa lica mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading