STRAVIČAN PRIZOR! Nasred ulice ubio ljubavnicu, pa sebe: Mrtva tela pronašao pekar!

Autor: Mediji, Republika

Svet

31.12.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin potresao je danas Hrvatsku kada su u zagorskoj opštini Budinščin pronađena dva beživotna tela, muškarca i žene.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, lokalni preduzetnik (58) u selu Krapinica iz pištolja je usmrtio svoju ljubavnicu (41), pa je presudio i sebi. Tela na putu pronašao je pekar koji dostavlja hleb u selu.

Meštani pričaju da je nesrećan par bio u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi koja je bila dosta burna, a sve je kulminiralo ove godine kad su se ljubavnici posvađali i partnerka ga je prijavila da ju je i seksualno zlostavljao, prenosi Zagorje.com.

Muškarac je završio u istražnom zatvoru iz kojeg je pušten prošlog meseca. Ali, kako pišu lokalni mediji, svađe i obračuni tu nisu stali. Kad se vratio iz Remetinca, polica je izvršila premetačinu njegove kuće, ali mu nisu našli oružje za koje se pričalo da poseduje.

Razljućeni ljubavnik, kažu njegove komšije, javno je govorio da će se razračunati sa znatno mlađom ljubavnicom. Naime, tvrdio je da ga je partnerka prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je kao ugledni preduzetnik završio iza rešetaka.

 

U četvrtak je u Krapinici vladao muk, a meštani su u neverici stajali na dvorištima prateći kako policija pod rotacijom dolazi u njihovo inače mirno mesto, javlja Zagorje.com.

- Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu rukovodi uviđajem povodom pronađena dva mrtva tela, jedne ženske i jedne muške osobe, za koje proizlazi da se znaju od ranije. Vidljive su prostrelne rane nastale najverovatnije vatrenim oružjem. Uviđaj je u toku radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Osobe su pronađene jutros od strane slučajnog prolaznika, koji je nazvao policiju – rekla je za Zagorje International zamenica županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu Albina Tisanić.

Ona je istakla da je teško reći kada bi okolnosti događaja mogle biti rasvetljene, jer je potrebno utvrditi mnogo činjenica, ali, u saradnji s policijom trude se da to obaviti čim pre.

List Zagorje International javlja da stradali imaju po troje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading