MILAČIĆ O HAPŠENJU MIĆUNOVIĆA: U Crnoj Gori više nema nedodirljivih, vreme je da građani mirno spavaju!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

07.01.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privođenje i zadržavanje Brana Mićunovića pokazuju ono za šta smo se kao narod 30. avgusta izborili, a to je da u Crnoj Gori nema i ne sme biti nedodirljivih, izjavio je predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

RepublikaFoto: Promo foto
Marko Milačić

- Svako će morati pred nadležnim državnim organima da odgovara ukolilo je prekršio zakone ove zemlje, ma kako se on zvao, pa i kada je u pitanju osoba čije ime se trideset godina izgovaralo najtišim tonom, čije ime oslikava celokupnu sliku režima koji je prošlost Crne Gore - rekao je Milačić.

On je dodao da se "nakon tridecenijske diktature svi u Crnoj Gori, pa i Brano Mićunović moraju naviknuti na to da je došlo vreme da svako pred zakonom nosi breme svoje odgovornosti, došlo je vreme da građani Crne Gore mirno spavaju, a oni koji su kršili zakon razmišljaju o svojoj mirnoj ili nemirnoj savesti, kako god se oni zvali".

Milačić je istakao i da se neće vratiti vreme u kojem su ljudi progonjeni, hapšeni zbog izgovorene reči, izvođeni pred sudove u montiranim procesima i zadržavani mimo krivičnih prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading