Milo odgovorio Zdravku Krivokapiću: Niste pozvani da sudite da li sam prekršio Ustav, ne branite Crnu Goru od mene

Autor: blic.rs, republika.rs

Svet

02.01.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je reakcija premijera Zdravka Krivokapića "populistička, politikantska i ispod svakog nivoa".

RepublikaFoto: Tanjug
Milo Đukanović

Ranije danas Krivokapić je, komentarišući odluku Đukanovića da vrati na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra, između ostalog naveo da je "Đukanovića briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik".

- Ali, njegov problem. Nisu valjda on i lideri većine koji su se horski oglasili očekivali da ću biti saučesnik u njihovom protivpravnom postupanju, i daljem podrivanju sistema i državnih institucija. Nisu oni pozvani da sude da li sam prekršio Ustav. To neka izvole proveriti pred nadležnom institucijom - Ustavnim sudom. No, za njih je izgleda i skupštinski poslovnik nedokučivo štivo - napisao je Đukanović na Tviteru.

 

 

On je, kako je veo uputio i "dobronamerni savet".

- Ne sudite o tome što ne znate. I ne branite vi Crnu Goru od mene. Na kraju, da biste dobili očekivano uvažavanje, i normalnu kohabitaciju, poštujte ustavne nadležnosti i potrudite se da malo vaspitanije komunicirate - napisao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading