KRIVOKAPIĆ SE HITNO OGLASIO: Reakcija na MILOVU "ŠAMARČINU"

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.01.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je danas da odluka predsednika Mila Ðukanovića da nekoliko zakona, među kojima je i Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti, vrati Skupštini na ponovno odlučivanje, najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zdravko Krivokapić

- Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u Crnog Gori i nastavlja u višegodišnjem maniru da Crnu Goru tretira kao svoj feud. Osim što krši Ustav, zakone ove zemlje, Ðukanović se igra građanima, njihovom imovinom i pravima koja proističu iz Ustava - naveo je Krivokapić na Tviteru.

Udarom na bankarski sektor i male privrednike, predsednik Crne Gore nam poručuje da ga nije briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik, rekao je premijer Krivokapić.

 


Ðukanović je danas vratio na ponovno odlučivanje zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra 2020. godine, a među njima su Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, kao i Zakon o izmeni Zakona o radu, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i nameštenicima i drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading