(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZARIO MAKAZE MUŠKARCU U VRAT! Krvavu tuču UHVATILE SIGURNOSNE KAMERE: Pogledajte samo ako imate jak želudac

Autor: Republika

Svet

28.12.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubod makazama tokom tuče

Splitska policija uhvatila je muškarca koji je u utorak popodne u Vukovarskoj ulici u Splitu hladnim oružjem, veruje se makazama, napao radnika ugostiteljskog objekta.

Policija je rekla da je mesto događaja osigurano te se provodi uviđaj. Muškarac koji se dovodi u vezu s napadom uhvaćen je i priveden u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

PU Splitsko-dalmatinska oglasila se saopštenjem o navedenom slučaju. 

- Policijski službenici su obavili  kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Sumnjiči se da je 22. januara u  prostorijama ugostiteljskog objekta  u Vukovarskoj ulici u  Splitu fizički napao i oštrim predmetom teško povredio 26-godišnjaka. Osumnjičeni 34-godišnjak  je doveden policijskom pritvorskom službeniku, a protiv njega je zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela ubistvo u pokušaju ( čl. 110 u svezi s čl. 34. KZ-a), podneta kaznena prijava nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu - navodi se u saopštenju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading