HAOS U DVORIŠTU MILICE PAVLOVIĆ! VAĐENI NOŽEVI, PROLIVENA KRV!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

20.12.2020

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje jedna osoba teško je povređena večeras u masovnoj tuči dve grupe mladića, koja se dogodila nedaleko od OŠ “Milica Pavlović” u Čačku.

Nož (Ilustracija)

Kako prenose ''Novosti'', mladić koji je zadobio ubod nožem prevezen je u Urgentni centar, gde su mu konstatovane povrede opasne po život, tako da su ga lekari reanimirali.

Prema rečima očevidaca, za sada nepoznat mladić iz jedne grupe, posle žustre svađe i tuče, naneo je povrede nožem mladiću iz suparničke grupe.


Iz pravca školskog dvorišta najpre se čula galama, bilo je svađe. Par minuta kasnije, stigli su policija i ekipa Hitne pomoći.
 

 


Jedan mladić je ležao na asfaltu, rekao je jedan od očevidaca, dodajući da se ista grupa mladića na istom mestu, ali u kasnijim satima sukobila i prošle noći.

Kako dodaju "Novosti", reč je o masovnoj tuči Roma, a mladić koji je teško povređen se posle reanimacije nalazi u stabilnom stanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading