(FOTO) OBJAVA NA FEJSBUKU TRESE BOSNU I HERCEGOVINU: Švalerska afera, ministar s ljubavnicom

Autor:

Svet

09.12.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švalerska afera trese Bosnu! Sanja Košarac, supruga Staše Košarca, ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i i novinarka Radio-televizije Republike Srpske, na Fejsbuk profilu obelodanila je ljubavnu avanturu muža sa 17 godina mlađom Aleksandrom Ivković i to sve potkrepila njihovim zajedničkim fotografijama.

RepublikaFoto: youtube.com/ATV
Staša Košarac

- Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovo. Juče je ponovo pokušao da bude "uzoran" otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao da bude ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kom je bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga - napisala je Sanja i izazvala pravu buru u bosanskoj javnosti.

Ona je Stašu optužila da je pokušavao da je ubedi da podnese zahtev za razvod braka, što je ona odbila.

- Nakon toga usledio je "viteški" potez. Ministar Košarac podneo je zahtev za razvod, a ja sam za to saznala nakon poziva radnika iz Centra za socijalni rad. Napominjem, sve vreme do tog 2. septembra 2020. i poziva iz centra ministar Košarac igrao je ulogu "savršenog" oca i supruga, ali samo s kasindolske adrese. Sve vreme negirajući da ima ljubavnicu. I to je "poštenom" ministru bilo malo. Umesto sporazumnog razvoda, koji sam iskreno očekivala, dobila sam plavu kovertu u kojoj me, podsećam, bez ikakve prethodne najave i obrazloženja, ministar Košarac tuži - tvrdi Sanja.

RepublikaFoto: printscreen
Sanja Košarac

SANJA: STAŠA I NJEGOV OTAC MI PRETILI KAD SAM ODBILA POMIRENJE

Nakon toga, kaže ona, spakovao je kofere i sa ljubavnicom otputovao da proslavi u luksuzu Boke kotorske.

- Ovo vam ne piše povređena žena, već ogorčena majka dvojice dečaka, kojima je otac rekao da je na službenom putu. Nakon što smo ga uhvatili u laži, sinovi nisu hteli da ga vide. Bio je to razlog za još jedan potez ministra Košarca, prijavio me je u Centar za socijalni rad, bezočno se i dalje služeći lažima, tvrdeći, bez ijednog dokaza, da mu ja ne dozvoljavam da vidi decu - napisala je Sanja Košarac.

Foto: printscreen
Sanja Košarac

Pandurevićeva: Žene, reagujte!

Među onima koji su dali podršku Sanji Košarac jeste i članica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke Aleksandra Pandurević.

- Tuđi privatni životi me ne zanimaju, pa ni život Staše Košarca. No, na nasilje nad ženom i decom ne smemo biti slepi. Verujem Sanji jer je i mene udario. Drage dame u PS BiH, ako na ovo ne reagujete, bez obzira na partije i interese, vratite mandate jer ste nedostojne naziva žena - poručila je Pandurevićeva na Tviteru.

Ona potom tvrdi da je njen suprug, kao da se ništa nije desilo, posle svega ponudio da povuče tužbu za razvod, uz tvrdnju da je normalno imati ljubavnicu i da to rade svi:

Foto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Ivković

- Jednostavno, tek tako, pozivajući se na decu, kao da prethodno nisu postojala! Dok je ministar Košarac, recimo, bio na Zlatiboru sa svojom "saradnicom" i pravio mali predah, kako je napisao u opisu slika, njegovi sinovi borili su se za vazduh, pritisnuti bolom i prigušenim jecajima, koji su se potom prolomili u najjezivije krike, kako samo i može iz nevinih dečjih duša...

Hteli da me naprave ludom

Dodala je da je njen suprug ljubavnicu "mlađahnu, rođenu 17 godina posle njega" našao, prema njenim saznanjima, pre dve godine.

- O agoniji koju smo moja deca, moja porodica i ja prošli u nameri da to prevaziđemo neću pisati. Ministar Košarac, njegova porodica, ljubavnica i njena porodica mojoj deci, porodici i meni pokušali su da urade mnogo toga. Ta "moralna vertikala" i "muškarčina" ministar Košarac, nakon što sa ljubavnicom i celom svitom nije uspeo da me ubedi da sam luda (doslovce) i da je to samo njegova saradnica, pobegao je od dece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju decu i mene, čuvao je bog. Slava mu - objavila je sada već izvesno bivša gospođa Košarac.

Dodala je da su, pošto je čvrsto ostala pri razvodu i zatražila da materijalno obezbedi decu i nju, usledile pretnje Staše i njegovog oca mojoj deci, mojoj porodici i meni:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandra i ministar Košarac

Sodoma i Gomora: Sanja je na kraju napisala:

- Ja sam majka Marka i Uroša. U mojim sinovima svaki dan vidim boga, vidim ljubav i snagu. Sjaj u njihovim ocima je jedini sjaj zbog kojeg i za koji živim. "Sjaj i bedu kurtizana", uz "Vašar taštine", ostavljam onima koji su preskočili ne samo školsku već i životnu lektiru. Ne pristajte da budete oni kojima je opravdanje za blud, nemoral, Sodomu i Gomoru, to rade svi!

- Šta drugo od te duhovne nedonoščadi i očekivati?! Dirnuo si im u najsvetije, materijalno!!! - zaključila je Sanja.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Košarac i Aleksandra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading