SKANDAL O KOM BRUJI REGION! MINISTAR UHVAĆEN U PREVARI: Supruga ga razoktrila i sve objavila na Fejsbuku! Prolazi kroz AGONIJU

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.12.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara BiH iz SNSD Staša Košarac ponovo se našao u centru skandala, ovog puta bračnog.

RepublikaFoto: youtube.com/ATV
Staša Košarac

Sanja Košarac je, naime, danas na svom Fejsbuk profilu objavila pismo u kojem razotkriva bračnu prevaru svog supruga.

Ona u objavi iznosi kroz kakvu agoniju zbog razvoda prolazi u Centru za socijani rad, jer, kako kaže, Staša Košarac je ministar i sve mu je dozvoljeno.


Objašnjava da je odlučila da sve objavi putem društvenih mreža jer je to "omiljeno mesto komunikacije kvazi elite", te navodi da joj je suprug ponudio da povuče tužbu "zbog dece", a da je, kad to nije prihvatila, pretio i njoj i deci.

Inače, ministru Košarcu je i letos pretila smena, a možda i sankcije u samoj stranci, jer se u jednoj noći kad je korona bila na vrhuncu a na snazi zabrana okupljanja, našao u kafani sa puno ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading