"PONAŠATE SE KAO U KRČMI": Plenković zaratio sa poslanikom oko mobilnog telefona, a onda je predsednik parlamenta ŠOKIRAO sve izjavom!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

05.11.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj sednici hrvatskog parlamenta došlo je do verbalnog okršaja premijera Andreja Plenkovića i poslanika HRAST-a Hrvoja Zekanovića koji je premijera prozvao zato što je kuckao u telefon tokom izlaganja jednog poslanika na temu predloženog rebalansa budžeta.

RepublikaFoto: Tanjug/L. S. DOMINIĆ
Andrej Plenković

- Jesam li ja to dobro video? Vi se igrate po mobilnom u Saboru za govornicom dok se poslanik obraća? Ponašate se kao da ste u balkanskoj krčmi, treba da poštujete svakog poslanika - rekao je Zekanović premijeru.

Premijer mu je uzvratio da se on za razliku od njega nije bavio "korona pivom", aludirajući na raniju objavu Zekanovićevu na Fejsbuku, preneli su hrvatski mediji.

- Vi ste čovek velikih talenata, elokventan, znate jezike, možete nas lepo predstavljati u Evropi, a ovde dođete i ponašate se kao u balkanskoj krčmi, ne možete se igrati tmobilnim telefonom za govornicom - odgovorio mu je Zekanović.

U prepucavanje se ukjučio i predsednik parlamenta Gordan Jandroković rekavši da bi malo poslanika ostalo u sali ako bi opominjao sve koji kuckaju po telefonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading