"ZAVISNIK OD KOKAINA": Nastavlja se sukob Milanovića i Plenkovića, predsednik PRETI još većim HAOSOM u zemlji!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.10.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob u državnom vrhu Hrvatske, predsednika i premijera, Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića mesecima već "zabavlja" hrvatsku i javnost u regionu.

RepublikaFoto: twitter/tanjug/ap/printscreen
Andrej Plenković i Zoran Milanović

U danu kada je Plenković za Milanovića rekao da se ponaša "kao piroman koji se pretvorio u vatrogasca", predsednik mu odgovara da se on ponaša kao "herojski zec".

Povod za njihovo prepucavanje su sve teme - od epidemije korona virusa, korupcionaških skandala do oruzanog napada na Markovom trgu prošle sedmice i sazivanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Dvojica najviših hrvatskih državnika dnevno razmenjuju najteže optužbe, ali i najprizemnije poruke.

Plenković je na primer nedavno za Milanovića rekao da je "šmrkavac u 54.", što predsednik protumačio da je zavisnik od kokana, pa je premijeru poručio da to može samo neko ko je "Low-life".

Odgovarajući na pitanja novinara u Iloku, Milanović je rekao da je Plenković puno vremena proveo u Briselu i Parizu "na kroasanima".

"Priča o prepucavanju je naprosto pogrešna. Mi se ne prepucavamo. Ja nudim ograničena rešenja koja nam stoje na stolu, a premijer se ponaša kao herojski zec", rekao je Milanović. "Mogao bih i ja sazivati generale, šefove tajnih službi kod sebe na sastanke i doprineti još većem haosu u zemlji", rekao je Milanović, prenela je zagrebačka N1 tv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading