MILO: Dajem mandat Krivokapiću

Autor: Republika

Svet

08.10.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović danas je predsedniku Skupštine uputio predlog da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav nove Vlade.

RepublikaFoto: Slu`ba za informisanje predsednika Crne Gore
Milo Đukanović

Prethodno je Đukanović sa nosiocima lista koalicija “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija“ i “Crno na bijelo”, Zdravkom Krivokapićem, Aleksom Bećićem i Dritanom Abazovićem, održao konsultacije o mandataru.

- Naše društvo je time pokazalo demokratsku zrelost - naveo je Đukanović i dodao da je Crna Gora prepoznata kaofaktor regionalne stabilnosti, javlja RTCG.

- Mi na ovim izborima nismo odlučivali o državi, zato ne smemo dozvoliti da bilo ko ugrozi državu - naveo je predsednik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zdravko Krivokapić

On je kazao i da će nova vlada nastaviti sa investicijama, borbom protiv korone… Ističe i da izveštaj EK pokazuje da su urađene značajne reforme.

Đukanović je kazao da je konsultacije obavio u skladu sa Ustavom i zahvalio se predstvanicima nove većine što su se odazvali pozivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading