Velika tragedija u Pljevljama: Majka i sin u istom danu umrli od korone!

Autor: Tanjug

Svet

12.09.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj porodice iz Pljevalja, čiji su majka i sin preminuli istog dana od virusa korona, a ostali članovi porodice takođe inficirani, na najteži način upozorava kakva opasnost preti od epidemije.

RepublikaFoto: Photo by Tai's Captures on Unsplash
Foto: Ilustracija

Test je pokazao da su i snaha i supruga preminulih pozitivni na korona virus, kao i njen svekar koji se nalazi na lečenju u pljevaljskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno. Prema tvrdnjama iz porodice, inficirana je i ćerka, odnosno sestra preminulih, koja se leči u bolnici u Beogradu, piše podgorički Dan.

Te informacije potvrdila je supruga preminulog, koja se sa troje male dece, od kojih je jedno jednogodišnja beba, nalazi zajedno s njima u kućnoj izolaciji. Kako tvrdi, ima blaže simptome bolesti.

Prema rečima porodice, prvi simptomi bolesti kod članova ove porodice, pojavili su se nekoliko dana nakon proslave rođendana i krštenja jednog deteta.

Epidemiološka služba Doma zdravlja Pljevlja nije testirala i izolovala troje dece od majke koja je zaražena, prenosi RTCG.

Direktor Doma zdravlja Pljevlja Ilhan Tursumović rekao je da deca nisu testirana jer nemaju simptome virusa korone, što je po protokolu o postupanju sa obolelim i kontaktima Kovid-19 pacijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading