MILOV BRAT JEDVA PREŽIVEO: Aco Đukanović imao težak infarkt, jedva ga spasili

Autor: informer.rs, Republika

Svet

27.03.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Crne Gore Milo Đukanović preživeo je najveću dramu u svom životu! Njegov rođeni brat, biznismen Aleksandar Aco Đukanović (55) imao je težak infarkt i njegovo stanje je, i pored napora najuglednijih podgoričkih lekara, bilo veoma kritično.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Milo Đukanović

Zbog toga je Milo po svaku cenu želeo da ga privatnim avionom prebaci na neku od najboljih kardioloških klinika u inostranstvu na kojima se rade komplikovani zahvati na srcu.

Kako se saznaje, u opticaju su bile neke klinike u Nemačkoj, Švajcarskoj, pa čak i u Italiji, ali zbog aktuelne situacije sa epidemijom koronavirusa nijedna od tih bolnica nije želela da primi Đukanovića.

Bratu predsednika Crne Gore, stent je na kraju ugrađen na jednoj klinici u crnogorskoj prestonici.

Aco Đukanović je vlasnik "Prve banke" u Crnoj Gori kao i brojnih lokala i drugih nekretnina, a mediji u toj zemlji nedavno su pisali da on namerava da se ove godine preseli u Švajcarsku i da tamo prebaci i svoj kapital.

Aco Đukanović poslednji put u javnosti viđen je krajem godine kada su se u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore održavali protesti protiv Zakona o slobodi veroispovesti.

Građani su tada blokirali određene saobraćajnice u glavnom gradu, a zaustavljen je i auto u kom je bio Đukanovićev brat. Tada su mu skandirali „Aco lopove, ne damo ti svetinje", na šta je on odgovarao "Nisam vam je ništa ukrao".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading