MILOGORCIMA VRANE MOZAK POPILE: Odbili respiratore iz Srbije

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

27.03.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik crnogorske Vlade i predsednik Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti Milutin Simović zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na donaciji pet respiratora i poručio da će se Crna Gora i bez Srbije snaći.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Prethodno je predsednik Srbije odgovorio na optužbe iz Crne Gore da je Srbija "otela Crnoj Gori" respiratore.

 

- Veoma je važno da odgovorim na optužbe koje su stigle iz Crne Gore. Srbija nije nikada nikome ništa otela niti uzela. Na tržištu smo kupili sve najnormalnije. Spremni smo i razgovarali smo da im poklonimo 3 respiratora besplatno. Takođe, spremni smo da na molbu Andrije Mandića damo još dva respiratora za Pljevlja i Bijelo Polje - rekao je Vučić u obraćanju naciji i dodao:

 

- Mi sa našim bratskim narodom u Crnoj Gori, kako sa Srbima, tako i sa onima koji su Crnogorci, želimo da imamo najbolje moguće odnose, i ne želim da nas bilo čiji vladini službenici na bilo koji način svađaju i govore da Srbija ima loš odnos prema Crnoj Gori, isporučili smo u prethodne dve nedelje više od 40 hiljada tona hrane - podvukao je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gordana

27.03.2020 22:02

Njima i siptarima nista. Bukvalno nista. Imaju Nato i Albaniju a od ostalih mogu samo da se nadaju.

Jovo

28.03.2020 04:55

Manite se vise Crne gor. Cime je bre ona zasluzila da ih ni snabdevamo bilo cim. Posto su se lepo izjasnili da im nase ne treba nista dajte da to i ispostujemo. Okrenite im ledja dosta nam je vise njihovih izivljavanja sa nama.