(FOTO) Ovo je žena (41) u koju je svekar posle svađe pucao iz pištolja i ubio je na licu mesta!

Autor: novosti.rs

Svet

02.04.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snaju Ilijanu Popadić (41), majku dvoje dece, a potom se sam prijavio policiji. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snaju.

Zločin se dogodio u nedelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima. Kako prenose mediji, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snaji, što je u nedelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snaju.

- Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je doneo i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snaju, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka - pojašnjava izvor blizak istrazi.

Neđeljko je tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaja "slobodnije ponaša", izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je pucao na nju. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je "imao nameru da ga skloni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading