ĐOKOVIĆI SE OPROSTILI OD PARIZA: Jelena podelila intimne trenutke sa Novakom posle teškog perioda (FOTO)

Autor:

Sport

09.06.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, izgleda kao da je uživala u Francuskoj

ĐOKOVIĆI SE OPROSTILI OD PARIZA: Jelena podelila intimne trenutke sa Novakom posle teškog perioda (FOTO)

Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković završio Rolan Garos povlačenjem zbog povrede

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, završio je učešće na Rolan Garosu ranije zbog povrede kolena koja ga je sprečila da odigra četvrtfinale turnira. Iako se peh dogodio, Đoković je pokazao izuzetnu borbenost dobivši meč protiv Serundola u pet setova, demonstrirajući izuzetnu mentalnu i fizičku snagu na terenu.

Podrška supruge Jelene sa tribina

Tokom turnira, Novaka je sa tribina bodrila njegova supruga Jelena, pružajući mu podršku i ohrabrenje tokom mečeva. Njihova prisna podrška jedno drugom u teškim trenucima postala je vidljiva javnosti, a uprkos nervozi koja se mogla videti u nekoliko momenata, jasno je koliko su njih dvoje skladni.

Van terena, Jelena je bila uz Novaka i tokom njegove operacije kolena u Parizu. Ona je na društvenim mrežama podelila intimne trenutke, uključujući fotografiju nasmejanog Novaka i nje sa oproštajnog meča Karabatića, kao i nezgodu koju je doživela dok je vozila bicikl po pariskim ulicama. Uz sve te kadrove oprostila se od Pariza napisavši: "Vidimo se uskoro".


Planovi za budućnost

Nakon operacije meniskusa, Novak će morati da napravi pauzu od takmičarskog tenisa kako bi se oporavio. Planira da se vrati na teren pre Olimpijskih igara u Tokiju, gde će pokušati da ostvari najznačajniji uspeh u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading