NADAL SE U ZAVIČAJU DOČEKUJE KAO BOG! Španci SVE pripremili za Rafin povratak, a on NI NE ZNA hoće li igrati! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavaju ga u prestonici.

NADAL SE U ZAVIČAJU DOČEKUJE KAO BOG! Španci SVE pripremili za Rafin povratak, a on NI NE ZNA hoće li igrati! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal, španski teniser i kralj šljake, izgubio je u 2. kolu mastersa u Barseloni od Aleksa de Minora, nakon čega je istakao da još uvek nije spreman onako kako je očekivao da će biti. Njegovo zdravstveno stanje će odrediti da li će učestvovati na nadolazećem mastersu u Madridu, koji počinje 24. aprila.

- Igraću u Madridu ako se budem dobro osećao. Potrebno je sada da se posvetim treninzima i da radim nedelju dana. Tokom meča sam se dobor osećao. Uživao sam na terenu. Trenutno nisam u situaciji da igram dva-tri sata na najvišem nivou. Dugo nisam igrao, pa sam pravio neke greške, posebno iz forhenda - istakao je Nadal nakon što je izgubio od De Minora u Barseloni.

Iako Nadal još uvek nije potvrdio svoje učešće, organizatori mastersa u Madridu su spremili sve za njegov dolazak i prvi trening koji je zakazan za petak, dočekavši ga u velikom stilu.

Pored Nadala, i Karlos Alkaras najavio je svoj dolazak u Madrid, te se očekuje da će prvi trening odraditi u subotu.

Podsetimo, Nadal je prošle sedmice istakao da će se i dalje truditi da napreduje, te da je učešće na turniru u Barseloni, prvi put posle turnira u Brizbejnu u januaru na kom je nastupio nakon godinu dana pauze, korak ka boljitku. Izrazio je nadu da će moći da napreduje i da postigne bolje rezultate na nadolazećim turnirima, uključujući i Masters u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading