ĐOKOVIĆ DONEO PARE TAKMIČARU: Evo kako je glasilo trik pitanje na koje "NOVAK" NIJE BIO ODGOVOR

Autor:

Sport

17.04.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak završio u popularnom kvizu.

ĐOKOVIĆ DONEO PARE TAKMIČARU: Evo kako je glasilo trik pitanje na koje "NOVAK" NIJE BIO ODGOVOR

Foto: Twitter

Novak Đoković završio je u kvizu! Najbolji teniser sveta našao se kao deo pitanja u jednom od nedavnih izdanja popularne emisije "Želite li da postanete milioner" u Indiji. Naime, pažnju je privuklo pitanje vezano za Noleta, koji uživa veliku popularnost u Indiji. Takmičar je dobio pitanje "Ko je osvojio Vimbldon 2023. godine?", a među ponuđenim odgovorima našao se i Novak Đoković, dok su preostala trjica bila Karlos Alkaraz, Danil Medvedev i Kasper Rud.

Republika

Foto: printscreen

Pitanje u kvizu

Voditelj emisije Amitab Bačan, poznati glumac Bolivuda i veliki navijač Novaka Đokovića, sa posebnim žarom je govorio o ovom pitanju, ističući sjajne performanse kako Novaka Đokovića, tako i mladog Karlosa Alkaraza. Upravo njih dvojica bili su finalisti, a slavio je Španac posle velike borbe sa 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6;4. Dodatno, Alkarazov gest nakon finala, kada se poklonio Novaku, dodatno je istakao prijateljski odnos između ova dva tenisera.


Možda je i hvalospev o Đokoviću zbunio takmičara, ali je on na kraju ipak odgovorio "Karlosa Alkaraza". Na kraju je stigao do sume od 80.000 rupija, što je oko 106.500 dinara. To je potvrda da Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, i dalje privlači pažnju širom sveta, a posebno u zemljama poput Indije gde ima veliku bazu vernih navijača. Njegovi uspesi na teniskim terenima ostavljaju snažan utisak kako na sportsku, tako i na globalnu javnost, čineći ga jednim od najuticajnijih sportista današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading