SENZACIJA U MAJAMIJU! Novakova drugarica IZBACILA veliku FAVORITKINJU!

Autor:

Sport

26.03.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj epilog niko nije očekivao.

SENZACIJA U MAJAMIJU! Novakova drugarica IZBACILA veliku FAVORITKINJU!

Foto: www.profimedia.rs

Francuskinja Karolin Garsija iznenadila je sve na Masters turniru u Majamiju eliminisavši treću teniserku sveta Kori "Koko" Gof u osmini finala rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 1:6, 6:2).

Velika prijateljica najboljeg u istoriji Novaka Đokovića je do trijumfa stigla posle 105 minuta igre i sada će se boriti u četvrtfinalu protiv bolje između Rumunke Sorane Kirste i Amerikanke Danijel Kolins.

Elena Ribakina iz Kazahstana takođe je uspela da se plasira u četvrtfinale, pobedivši Amerikanku Medison Kiz u dva seta rezultatom 6:3, 7:5.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karolin Garsija

Ova mlada teniserka je ostvarila pobedu nad 18. igračicom na WTA listi posle sat i 24 minuta igre. Ribakina će se u četvrtfinalu sastati sa Grkinjom Marijom Sakari.

Julija Putinceva, takođe iz Kazahstana, pridružila se sunarodnici u četvrtfinalu nakon što je savladala Ukrajinku Anhelinu Kalinjinu rezultatom 2:0 (6:4, 7:6 (7:5)). Putinceva, 68. igračica sveta, do trijumfa nad 36. na listi je stigla posle dva sata i 21 minuta igre. Ona će u narednom meču igrati protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke, koja je pobedila Kejti Bulter iz Velike Britanije rezultatom 7:5, 6:1.

Foto: Tanjug/AP

Kori "Koko" Gof

WTA turnir u Majamiju donosi uzbuđenje i neočekivane preokrete, a teniserke poput Garsije, Ribakine i Putinceve pokazuju svoju izuzetnu sposobnost da se izbore sa jakim protivnicima i plasiraju duboko u takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading