NOVAKA OSVETIO PULEN: Dželat Đokovića iz Indijan Velsa PAO u kvalifiikacijama!

Autor:

Sport

19.03.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole sigurno razmišlja od koga je izgubio...

NOVAKA OSVETIO PULEN: Dželat Đokovića iz Indijan Velsa PAO u kvalifiikacijama!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Luka Nardi poražen je u prvom kolu kvalifikacija mastersa u Majamiju od Čeha Jakuba Menšika sa 2:0 (6:4, 6:2).

Ova informacija dodatno dobija na značaju, jer je upravo Nardi kao "laki luzer" eliminisao najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića u trećem kolu turnira u Indijan Velsu.

Izbacio ga je Jakub Menšik, teniser rođen 2005. godine koji je prvi put u žižu javnosti došao kao 16-godišnjak kada je trenirao sa Novakom Đokovićem u Crnoj Gori.

Nedavno je ostvario i uspeh karijere, pošto je stigao do finala turnira u Dohi, gde je izgubio od Karena Hačanova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jakub Menšik

 

Mladi Čeh je u više navrata govorio kako mu je Đoković teniski uzor, idol i inspiracija.

- Moja teniska inspiracija je Novak Đoković. Bez njega ja ne bih bio ovde, zbog njega sam počeo da igram tenis, on je moja najveći idol - rekao je Menšik nakon poraza u finalu juniorskog Australijan opena.

Što se Novaka Đokovića tiče, on neće nastupati na turniru u Majamiju zbog želje da se posveti porodici, a prvi naredni izazov biće mu Masters u Monte Karlu.

Fokus što se tenisa tiče će mu svakako biti na gren slem turnire i na Olimpijske igre u Parizu.

Jedini "veliki" trofej koji fali Novaku u prebogatoj riznici su upravo OI, a u "gradu svetlosti" će mu biti možda i poslednja prilika za zlato, jer će imati 37 godina.

Nema sumnje da je kriza rezultata kod Novaka prolazna, a pokazaće još jednom svima po povratku na teren da je sa razlogom najbolji koji je ikada držao reket u ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading