BRODOLOM ĐEREA: Laslo PORAŽEN od 152. tenisera planete!

Autor:

Sport

15.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš dan za srpskog tenisera.

BRODOLOM ĐEREA: Laslo PORAŽEN od 152. tenisera planete!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Teniser iz Srbije, Laslo Đere, doživeo je poraz u drugom kolu ATP turnira u Buenos Ajresu, gde se sastao sa italijanskim teniserom Andreom Vavasorijem. Italijan je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 7:5, nakon meča koji je trajao 92 minuta.


U prvom setu, sedmi nosilac Laslo Đere je odmah izgubio svoj servis dva puta, što je omogućilo Vavasoriju da dođe do prednosti od 4:0 uz dva brejka. Đere je uspeo da se vrati, izjednačivši na 4:4 nakon čega je usledio brejk Vavasorija pri rezultatu 5:4, dovoljan da osvoji set.
 

 


U drugom setu, Đere je pružio snažan otpor, te je meč išao ka taj-brejku. Međutim, Italijan je uspeo da napravi brejk pri rezultatu 6:5, što je bilo dovoljno da reši meč u svoju korist.
 

 

 

Vavasori je ove godine u dublu igrao i izgubio finale Australijan opena.

Laslo je ovim porazom izgubio šansu da odmeri snage sa drugim teniserom planete Karlosom Alkarazom, koji će ipak na megdan Vavasoriju ukoliko savlada Karabeljija.

Đere je u prethodnoj rundi savladao Marina Čilića, tako da se očekivalo da će biti favorit u meču sa Vavasorijem, ali je ipak propustio lepu šansu da nastavi sa dobrim rezultatima.

Najveće uspehe u karijeri imao je u južnoj Americi, a osvojio je turnir serije 500 u Riu, što mu je do danas najveće dostignuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading