SKANDAL! UDARIO supervizora turnira, pa DISKVALIFIKOVAN!

Autor:

Sport

10.02.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika glupost iskusnog tenisera

SKANDAL! UDARIO supervizora turnira, pa DISKVALIFIKOVAN!

Foto: Tanjug/AP

Gael Monfis

Francuski teniser Gael Monfis diskvalifikovan je sa turnira u Oslu jer je naneo povrede supervizoru Stefanu Apostolu!

Kako su saopštili organizatori egzibicije u Norveškoj, u svlačionici došlo do “šaljivog razgovora” između Monfilsa i Apostoloua što je rezultovalo manjom povredom supervizora.

- UTS je drago što nije bilo zle namere od strane Gaela, ali zbog povrede koju je pretrpeo zvaničnik, ma kakva bila, smatrali smo da nema drugo osim da se diskvalifikuje Gael. Gael je prihvatio diskvalifikaciju i on i supervizor su se rastali u prijateljskom tonu - piše u saopštenju.

 

 

Monfis je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih tenisera na planeti, ali nikada nije ispunio svoj pun potencijal, iako ima zavidnu karijeru.

Osvojio je Gael 12 titula u karijeri, a zaradio 22 miliona dolara.

Najbolji rezultat na gren slem turnirima mu je polufinale Rolan Garosa 2008. godine.

Bio je šesti teniser planete u novembru 2016. godine.

Monfis je veliki prijatelj sa najboljim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem, a ono što je posebno interesantno je međusobni skor njih dvojice.

Naime, Novak i Gael odmerili su snage odmerili 20 puta, a Francuz je slavio samo jednom i to davne 2004. godine dok su još bili juniori.

Monfis je poznat kao veliki zabavljač i jedan od najduhovitijih tenisera na ATP turu, tako da je incident sa supervizorom verovatno samo splet nesrećnih okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading