PRED MEČ SA POPIRINOM! Đoković doneo ODLUKU koja je sve IZNENADILA!

Autor:

Sport

17.01.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez srpskog asa u Melburnu.

PRED MEČ SA POPIRINOM! Đoković doneo ODLUKU koja je sve IZNENADILA!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković uskoro igra meč drugog kola na Australijan openu, a uoči susreta protiv domaćeg predstavnika Alekseja Popirina napravio je iznenađujuću promenu.

Njih dvojica bi trebalo da ukrste rekete oko 10 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, posle duela Arine Sabalenke iz Belorusije i Čehinje Fruhvitove, a kako se okršaj Srbina i Australijanca bliži, Novak je trebalo da odradi i poslednji trening na terenu broj 16 u Melburnu.

Međutm, kako prenosi "Telegraf", on je odlučio da promeni mesto treninga. Na terenu broj 16 su ga čekali navijači da ga gledaju dok odrađuje trening, ali Nole se nije pojavio na terenu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksej Popirin

Najbolji ikada je umesto na teren 16 odlučio da ode na Rod Lejver stadion, mesto i gde će igrati protiv Popirina.

Iste sekunde su i svi navijači počeli da pune stadion, čim su saznali da je Novak Đoković tamo.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading