STIDIŠ LI SE BAR MALO, SKOTE? Neviđene UVREDE na račun australijskih VLASTI! Isplivao DOKAZ koji svedoči o Novakovoj VELIČINI! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.01.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta od ponedeljka kreće u pohod na 11. titulu u Melburnu.

STIDIŠ LI SE BAR MALO, SKOTE? Neviđene UVREDE na račun australijskih VLASTI! Isplivao DOKAZ koji svedoči o Novakovoj VELIČINI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Odbrojavaju se dani do učešća Novaka Đokovića na prvom Grend slemu u sezoni. Vodeći reket ATP liste će od devet časova izjutra po srednjeevropskom vremenu krenuti u odbranu trona na Australijan openu protiv Hrvata Dina Prižmića.

Nole će pokušati da do rekordnog 11. trofeja stigne samo godinu dana pošto je deportovan iz Australije, iako je imao medicinsko izuzeće zbog kog nije morao da primi vakcinu protiv koronavirusa kako bi ušao u ovu zemlju.

Tog nemilog događaja prisetio se australijski političar Kreg Keli. On je nedavno javno stao u odbranu Novaka Đokovića, izražavajući nezadovoljstvo tretmanom koji mu je pružila Vlada Australije za vreme pandemije koronavirusa.

Iznoseći kritike na odluke Vlade Australije i sramno ponašanje prema srpskom teniseru, Keli je naglasio da je Noletu prvobitno bila dozvoljena igra u Australiji, da bi kasnije bio deportovan usled serije političkih odluka i sudskog procesa.

Kreg Keli je na društvenim mrežama naglasio kontroverzne političke motive koji su doveli do deportacije Đokovića. 

– Ovo je čovek koga je Vlada Skota Morisona zatvorila kao političkog zatvorenika i onda ga deportovala iz političkih razloga jer je širio "antivakserske stavove" – istakao je Keli, dodajući video-snimak sa humanitarnog meča na kome je i Novak akter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nemanja

12.01.2024 19:04

Predobri Novace, nemas pojma koliko si nam umanjio muku zbog australijske nepravde prema tebi (naravno prema svima Srbima) tvojim recima koje izgovaras samo kada te nitko ne razume. Predivno, hvala ti kao i za sve sto cinis.