ĐOKOVIĆ SE UVELIKO PRIPREMA ZA NOVU SEZONU! Pogledajte s kim je Novak vežbao na poslednjem treningu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično najuspešniji teniser godine na izmaku već počeo sa radom za izazove u 2024.

ĐOKOVIĆ SE UVELIKO PRIPREMA ZA NOVU SEZONU! Pogledajte s kim je Novak vežbao na poslednjem treningu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta je trenirao sa Britancem Danijelom Evansom i na snimku se može vide kako osvajač 24 grend slem titule udara bekhend i kako igra na mreži.

Novak Đoković brusi formu za ono što ga čeka, a prvi na redu je Junajted kup (29. decembar - 7. januar).

Srbin želi da bude maksimalno spreman za Australijan open (15. januar - 28. januar). On brani titulu na prvom grend slem u sezoni.

Podsetimo, Nole je u 2023. godini osvojio sedam trofeja - Adelejd, Australijan open, Rolan Garos, Sinsinati, Ju-Es open, Pariz i Završni masters.

U Melburnu je početkom sezone osvojio prvi grend slem u godini na izmaku, savladavši u finalu Stefanosa Cicipasa iz Grčke s 3:0.

Potom je u Parizu bio bolji od Kaspera Ruda iz Norveške istim rezultatom, da bi u borbi za trofej US Opena "počistio" Danila Medvedeva iz Rusije, takođe, bez izgubljenog seta.

Konačno, na Završnom Mastersu u Torinu pobedio je Janika Sinera s 2:0 i revanširao se Italijanu za jedini poraz u grupnoj fazi na istom ATP finalu.

Tokom jučerašnjeg dana stiglo je i priznanje za srpskog asa, pa je osmi put u karijeri proglašen svetskim šampionom, od strane ITF.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading