AMERIKANCI USKORO OBJAVLJUJU NOVAKOV INTERVJU! Pre IZLASKA izbio je SKANDAL, navijači primetili GREŠKU i napravili HAOS! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta u centru pažnje.

AMERIKANCI USKORO OBJAVLJUJU NOVAKOV INTERVJU! Pre IZLASKA izbio je SKANDAL, navijači primetili GREŠKU i napravili HAOS! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Pomerio je granice Novak Đoković i u 2023. godini, osvojivši gotovo sve što se moglo osvojiti. Izuzimajući Vimbldon na kome je stigao do finala, srpski as je dominantno podizao pehare na tri od četiri grend slema, kao i na Završnom Mastersu u Torinu.

Sada američki medij CBS priprema da lansira veliki intervju sa Noletom, ali je u pripremi istog došlo do propusta koja nije promakla Đokovićevim fanovima.

Naime, CBS je brisao, pa ponovo objavljivao najavu na sajtu, zbog čega su navijači tražili odgovor na pitanje zašto je do toga došlo?

Pojedini su primetili razliku kada je novi tekst objavljen sa novim informacijama - nije se toliko potencirao GOAT status kao u prvoj opciji, a primećeni su brojni komentari navijača kojima je smetalo što uz Novaka stoji baš taj prefiks - najbolji svih vremena. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novi trejler ima sledeći opis: Novak Đoković je jedan od najdominantnijih profesionalnih sportista, osvojio je 24 najveće titule sa najvećih turnira. On se sada smatra najboljim teniserom svih vremena. Ove nedelje, Džon Verthajm objavljuje intervju sa zvezdom koja obara sve rekorde.

- Dopisnik Džon Verthajm ulazi u um teniske zvezde koja obara rekorde u njegovom rodnom Beogradu, u Srbiji, i govori sa njim o njegovoj kontroverzi oko vakcinacije na Australijan openu, njegovom radu na promovisanju jednakosti tenisera i razlogu zašto planira da ostane na terenu. „60 minuta” je najuspešniji televizijski program u istoriji. Nudeći ozbiljne istraživačke tekstove, intervjue, i profile ljudi u vestima, emitovanje je počelo 1968. godine i još uvek je hit, više od 50 sezona kasnije, redovno se svrstavajući u Nilsenovu top 10 liste - stoji u najavi Noletovog intervjua.

Treba reći da je Đokoviću ovo drugo pojavljivanje u emisiji, pošto je prvi put bio intervjuisan 2012. godine. 

Mora se priznati - CBS je bio i fer prema Novaku, izvučen je za najavu citat u kom on baš poentira kontrirajući. Dobio je pitanje o mentalnoj snazi kao daru, on je odgovorio da je to samo posledica ozbiljnog i vrednog rada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading