ZNAO SAM DA IMAM ŠANSU: Siner o Dejvis Kup meču sa Đokovićem

Autor:

Sport

07.12.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je Italijan da se izdigne

ZNAO SAM DA IMAM ŠANSU: Siner o Dejvis Kup meču sa Đokovićem

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner doneo je Italiji prvi trofej Dejvis Kupa još od 1976. godine. Finalu sa Australijom je prethodio dvoboj sa Srbijom u polufinalu. Iako je Miomir Kecmanović uspeo da donese "brejk" Srbiji protiv Musetija (7:6 2:6 1:6), Novak Đoković nije uspeo da potvrdi plasman Srbije u polufinale, pošto je poražen upravo od Sinera (6:2 2:6 7:5).

Novak je imao čak tri meč lopte i samo jedan poen je u tri navrata delio Srbiju od plasmana u finale, međutim, četvrti reket sveta Siner nije želeo da se preda i uspeo je da preokrene rezultat.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

 

Italijanski teniser izjavio je da nikada nije gubio veru u sebe tokom meča protiv Đokovića. To je "azurima" bila druga "salatara" u istoriji, a sve je moglo da bude drugačije da je Novak završio posao u singlu.

Siner se ove nedelje nalazio u Milanu na dodeli Super Tenis nagrada, a jedna od tema je bio upravo meč protiv najboljeg tenisera na svetu.

Prva pobeda nad Đokovićem je bila drugačija, posebna. Bilo je sjajno uraditi to kod kuće, pred italijanskom publikom. Druga se izrodila iz velike želje da se osvoji Dejvis kup. Znali smo da je važna godina. Španije nije bilo, Rusija nije mogla da igra - izjavio je Italijan.

Potom se dotakao i sad već čuvenog trenutka kada je Đoković imao tri meč lopte.

- Kada je bilo 0:40 sa tri meč lopte koje je trebalo odbraniti, sa relativno novim lopticama, znao sam da imam šansu - zaključio je Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading