KAKVA BRUKA NA DEJVIS KUPU! Sramna najava teniskog asa - znate li ko je Novak Đoković?! (FOTO)

Autor:

Sport

24.11.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna greška na Dejvis kupu.

KAKVA BRUKA NA DEJVIS KUPU! Sramna najava teniskog asa - znate li ko je Novak Đoković?! (FOTO)

Foto: star sport

Novak Đoković ima priliku da odvede Srbiju u četvrtfinale Dejvis kupa

Igra drugi meč u četvrtfinalu protiv Velike Britanije, a pre tog duela sa Kameronom Norijem su ga najavili na blago rečeno sramotan način. Izgleda da su zaboravili da je sa reprezentacijom osvojio ovo takmičenje 2010. godine.

 

 

Dok su se on i Nori zagrevali za početak meča na ekranu su se pojavile informacije o Novaku. Pisalo je da je odigrao mečeve protiv 34 reprezentacije, kao i da mu je najbolji rezultat u Dejvis kupu polufinale 2021. godine. Izgleda da oni imaju neku drugu računicu. Inače, Novaku je meč protiv Norija 44. za nacionalni tim. U singlu ima skor 39-7, a u dublu 4-7. Dakle, ukupno 43-14.

Što se okršaja sa Britancima tiče, sve je počelo odlično, pošto je Miomir Kecmanović pobedio Džejka Drejpera. Posle drame i dva taj-brejka upisao je pobedu i "pogurao" srpski tim do polufinala. Ukoliko se ne dogodi veliko iznenađenje i Đoković opravda ulogu favorita u subotu u polufinalu igraće Srbija i Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading