ĐOKOVIĆ IGRAO PROTIV MANIJAKA: Bivši teniser tajno snimao devojku

Autor:

Sport

23.11.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve otkrio brat Araselije Torado sa kojom je David Nalbandijan bio u vezi.

ĐOKOVIĆ IGRAO PROTIV MANIJAKA: Bivši teniser tajno snimao devojku

Foto: www.profimedia.rs

Nalbandijan i Đoković

David Nalbandijan imao je zavidnu ATP tenisku karijeru, bio je treći teniser sveta i osvojio je 11 titula, a tokom tih godina odigrao je pet mečeva sa Novakom Đokovićem i doživeo četiri poraza. Međutim, slavni Argentinac se sada našao na stubu srama jer je optužen da je kao manijak postavio kamere u stan bivše devojke i posmatrao je. Pritom je zbog te devojke ostavio ženu, pa cela priča dobija još više na zamršenosti.

Naime, njegova bivša partnerka Araseli Torado je u stanu pronašla skrivenu kameru u jednoj od svetiljki koja je tu ostala nakon njihovog raskida. Skrivenu kameru otkrio je brat bivše devojke, a kako se navodi u optužbi, njen brat je šrafcigerom uklonio poklopac i otkrio sigurnosnu kameru povezanu sa nekoliko kablova za praćenje uživo.

 

 

Da je postavio kameru priznao je i Nalbandijan u razgovoru za medije. On je u audio poruci naveo da je instalirao kameru, ali da ništa nije video jer ona nije radila. Uz audio zapise i poruke od Nalbandijana u kojima priznaje šta se dogodilo, Torado je uložila žalbu na odluku kojom je prvobitna tužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

Inače, Araseli Torrado je manekenka iz Rozarija sa kojom je Nalbandijan bio u vezi nekoliko meseci. Par je delio stan u Palermu, gde je ona nastavila da živi još neko vreme nakon raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading